000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
00607nam a2200193 c 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
220411s2022 sp a | |||| 000 0 spa |
DEPÓSITO LEGAL |
Número de copyright ou de depósito legal |
M 6187-2022 |
ISBN |
ISBN |
9788413524061 |
ISBN |
ISBN |
9788400109479 |
OTROS IDENTIFICADORES |
Número normalizado ou código |
NIPO 833-22-027-6 |
CDU |
CDU |
664 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Sánchez Perona, Javier |
-- |
135589 |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Los alimentos ultraprocesados |
Autores |
Javier Sánchez Perona |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Madrid |
Editorial |
: CSIC |
Data de publicación |
, 2022 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
121 páginas |
Outras características físicas |
ilustraciones, gráficos, mapas (blanco y negro) |
Dimensións |
21 cm |
MENCIÓN DE SERIE |
Mención de serie |
¿Qué sabemos de? |
Número de volume |
132 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Tecnología de los alimentos |
-- |
57762 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |